Next2Company, een ondernemende boetiek

'Een exclusieve kleine winkel waarbij in het assortiment de smaak van de boetiekhouders doorklinkt'

Next2Company is sterk in strategievorming, business innovatie én business realisatie. Daarin meten wij ons niet de rol van adviesbureau aan, wij zijn een boetiek en werken het liefst vanuit een ondernemende houding. Participaties gaan wij niet uit de weg.

Ons team

Onze professionals maken het verschil in de manier waarop wij bijdragen aan het vinden van nieuwe relevantie. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden:

Creatief & analytisch

De toekomst van morgen ontstaat niet uit extrapolatie van het heden. Daarvoor gaan de veranderingen te snel en zijn de uitkomsten van veranderingen nog te onzeker. Om bestaande business modellen los te laten en nieuwe te ontwikkelen is de gelijktijdige combinatie van verbeeldingskracht én inzicht nodig. Deze competenties vormen de basis van ons werk.

Eigenzinnig & uitgesproken

Echte vernieuwing ontstaat door tegenspel. Wij werken vanuit onze eigen kracht en visie. Die combineren we met die van de klant. Tegendraadse overwegingen en verrassende invalshoeken houden wij niet achter. We zeggen wat we denken. Dat doen we altijd vanuit de inhoud en vanuit onze kennis van sectoren.

Betrokken & toegewijd

Organisaties succesvol maken en daarin óók meedoen, dat is wat ons drijft. We zijn teamspelers én werken vanuit het DNA van de klant. We committeren ons aan het doel dat we gezamenlijk hebben geformuleerd. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. Tezamen leveren wij waar we voor staan en staan voor wat we leveren.

Jan Smit

Founder & Managing Partner

"Veel sectoren bevinden zich in een transitiefase. Het vinden van nieuwe posities in veranderende markten, dat is wat mij boeit. Nieuwe verdienmodellen, technologie en leiderschap komen samen. Als inspirator en verbinder help ik bedrijven nieuwe groeicurven te ontdekken."

Arjen Westra

Managing Partner

"Wat doe je als de wereld uit balans is? Je gaat op zoek naar dat nieuwe evenwicht. Bij de sterkste bedrijven en de sterkste ecosystemen vindt op efficiënte wijze herbalancering plaats. Next2company helpt daarbij. Door de inzet van denkkracht én verbeeldingskracht, door inzet van hoofd en hart, op zoek naar die mogelijkheden, naar die coalities en naar die product/marktcombinaties die niet zo voor de hand liggen. Maar wel werken!"

Gerbert Hengelaar

Partner & Transitie en business strategist

"Wat mij energie geeft, is om door vernieuwende business concepten bij te dragen aan oplossingen voor de meest prangende globale opgaves. Als impact strateeg probeer ik de innovatiekracht van het bedrijfsleven te verbinden met de maatschappelijke relevantie en geloofwaardigheid."

Epke Sambrink Sanderink

Office Manager

“Als Office Manager ondersteun ik het team van Next2Company in de breedste zin van het woord. Door te ontzorgen, regelen en organiseren zorg ik ervoor dat mijn collega's zich echt bezig kunnen houden met impact en innovatie. Het is bijzonder om onderdeel te zijn van een mooie club mensen die echt iets willen betekenen voor mens en maatschappij.”

Jacko D'Agnolo

Associated Partner

"Zaken zullen door Covid-19 niet meer hetzelfde zijn. Mensen zijn veranderd. Prioriteiten zijn veranderd. Werk is veranderd. Productie is veranderd. Distributie is veranderd. Nú is het moment om je aan te passen en een nieuw verhaal te creëren. Het geeft mij veel energie en voldoening om als innovator en verbinder samen met opdrachtgevers hierover na te denken, concreet acties te ondernemen en zo samen nieuwe kansen te creëeren."

Max Fossen

Project Impact Manager

“Met een combinatie van verbeelding, analyse en teamwork bouw ik als associate mee aan het succes en de impact van Next2Company. Een onvoorstelbaar leuke club mensen, die naast hun gemene deler, verrassend verschillend én inspirerend zijn.”

Mark Vavier

Project Impact Manager

“De transitiefase waar veel sectoren zich in bevinden biedt mogelijkheden voor vernieuwing. Graag draag ik bij aan het doorgronden van de complexe uitdagingen waarvoor veel organisaties staan. Dit doe ik als project impact manager op analytische en creatieve wijze. Het is mooi om met een groep leuke mensen aan projecten met maatschappelijke impact te werken.”

Thomas Robers

Project Impact Manager

"Er zijn zoveel kansen om ons heen. Ik houd ervan om mensen écht verder te helpen, door deze kansen om te zetten in mooie oplossingen. Als Project Impact Manager en generalist help ik bedrijven bij het doorgronden van hun bestaansrecht en kijk ik over grenzen heen. Samen komen we dan tot echte innovatie, goed voor bedrijf en maatschappij."

Alexandra Vuijk

Teamlid VvAA Wijzer

"De wereld ‘verjuridiseert’ steeds meer. Als jurist & tekstschrijver is het mijn missie om wet- en regelgeving zo inzichtelijk mogelijk maken voor niet-juristen. Met VvAA Wijzer doen we dat voor zorgpraktijken. Het geeft veel energie om met een leuke, gedreven groep mensen aan zo’n mooi project te werken!"

Werken bij Next2Company?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven talent en professionals die mee willen bouwen aan vernieuwende ondernemingen die maatschappelijk en economisch rendement combineren. Wij zijn geïnteresseerd om kennis te maken als er enige basis is voor een match.

Partners

Next2Company werkt samen met verschillende partners: