Ons team

Van betekenis willen zijn, maar dan wel op een ondernemende manier. Dat is waarmee wij in 2000 zijn gestart.

Inmiddels een club van 75 gepassioneerde professionals en een netwerk van klanten die wij graag van elkaar laten leren. Sinds de start helpen wij onze klanten in het hervinden van het bestaansrecht en de relevantie voor hun stakeholders. Een geloof dat ons nog altijd drijft. Ook wij blijven ons ontwikkelen om jouw organisatie nóg beter te begeleiden naar 100% relevantie voor al je stakeholders; klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Zodat jij vandaag voorbereid bent op de wereld van morgen.

Als trekker, als aanjager en als expert. Altijd opererend vanuit een team met mensen van ons én mensen vanuit jouw organisatie. Steeds op zoek naar de beste mix van competenties. We zijn pas tevreden als de transformatie echt is geslaagd! Altijd herkenbaar als een club van bevlogen mensen, op een ‘eigen…wijze’ manier. Zonder ego en samen met jou, geïnspireerd door ervaringen van elders. Met passie en vakmanschap, vanuit een bewezen, aanpak.

Jan Smit

Managing Partner

"Veel sectoren bevinden zich in een transitiefase. Het vinden van nieuwe posities in veranderende markten, dat is wat mij boeit. Nieuwe verdienmodellen, technologie en leiderschap komen samen. Als inspirator en verbinder help ik bedrijven nieuwe groeicurven te ontdekken."

Jacko D'Agnolo

Associated Partner

"Zaken zullen door Covid-19 niet meer hetzelfde zijn. Mensen zijn veranderd. Prioriteiten zijn veranderd. Werk is veranderd. Productie is veranderd. Distributie is veranderd. Nú is het moment om je aan te passen en een nieuw verhaal te creëren. Het geeft mij veel energie en voldoening om als innovator en verbinder samen met opdrachtgevers hierover na te denken, concreet acties te ondernemen en zo samen nieuwe kansen te creëeren."

Gerbert Hengelaar

Transitie & business strategist

"Wat mij energie geeft, is om door vernieuwende business concepten bij te dragen aan oplossingen voor de meest prangende globale opgaves. Als impact strateeg probeer ik de innovatiekracht van het bedrijfsleven te verbinden met de maatschappelijke relevantie en geloofwaardigheid."

Max Fossen

Project Impact Manager

“Met een combinatie van verbeelding, analyse en teamwork bouw ik als associate mee aan het succes en de impact van Next2Company. Een onvoorstelbaar leuke club mensen, die naast hun gemene deler, verrassend verschillend én inspirerend zijn.”

Niels van den Helder

Project Impact Manager

"Met verwondering naar de wereld kijken en onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor nieuwe relevantie. Ik ben graag onderdeel van positieve oplossingen en zoek verdieping in de complexe vraagstukken waar organisaties voor staan. Als project impact manager werk door middel van verbinding en op analytische wijze. Vanuit nieuwsgierigheid met een team werken aan oplossingen met impact geeft mij veel energie.”

Rijk Groenewoud

Project Impact Manager